Proeverij 2014 in Museum IJsselstein was een Topdag voor Eetbaar IJsselstein!

Voor de 2e keer organiseerde Eetbaar IJsselstein samen met Museum IJsselstein een Proeverij. Met standhouders uit de regio, met als thema lokale, bewuste en gezonde voeding. Het Museum was daarbij een stoppunt tijdens de fietstocht Trap je naar je Hapje, georganiseerd door de Rotary en Lions.

Bedankt alle standhouders van de Proeverij! – Kers van Roos De RidderKONINGSHOFIJsselstein HandmadeVrouwen&IJsselstein – Natuurvoeding De Weide – Kimara Party Catering – Taartenbakker Ton – vrijwilligers van Eetbaar IJsselstein, Museum IJsselstein voor de gastvrijheid, alle taartenbaksters en -bakkers en alle bezoekers! Het was een TOPDAG voor Eetbaar IJsselstein met ruim 400 bezoekers.
We zijn ook blij dat de appelsap van de appelpluk van woensdag 10 september zo goed ontvangen is! Het is dan ook een uniek streekproduct, 100% puur appelsap van appels van IJsselsteinse bodem. Uit Zenderpark, oude appelrassen langs het Wereldomroeppad.

Een impressie:

Meer foto’s:

DSC00722 DSC00725 DSC00732 DSC00737 DSC00746 DSC00775 DSC00792 DSC00800 DSC00802 DSC00803 DSC00811 DSC00812 DSC00813 DSC00825 DSC00833 DSC00837 DSC00842 DSC00847 DSC00853 DSC00862 DSC00871 DSC00879 DSC00882 DSC00885 DSC00886 DSC00887 DSC00888

2 gedachtes over “Proeverij 2014 in Museum IJsselstein was een Topdag voor Eetbaar IJsselstein!

  1. Pingback: Versgeperst biologisch appelsap van oude appelrassen uit IJsselstein te koop tijdens Proeverij (zondag 14sep14) – * exclusief streekproduct * | Stichting Eetbaar IJsselstein

  2. Pingback: Eetbaar IJsselstein organiseert weer Proeverij – doe je mee? | Stichting Eetbaar IJsselstein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s