Chocola met rozenblaadjes – recept

Om alvast in de stemming te komen voor lente & zomer, een recept uit de Margriet van februari 2015 van chocola met rozenblaadjes:

Chocola met rozenblaadjes

Ingrediënten:

  • 300 gram pure chocolade (zo puur mogelijk)
  • 1 el cacao
  • 2 gedroogde chilipepers, grofgehakt
  • 1 tl sumak
  • 1 tl gemalen kaneel
  • 12 mooi, verse, onbespoten rozenblaadjes, scheur in stukjes en verdeel in 2 porties

Smelt de 300 gr. Chocola au bain Marie en roer erdoor:

  • 1 el cacao
  • 2 grofgehakte chilipepers
  • 1 tl sumak
  • 1 tl kaneel
  • 6 rozenblaadjes

Schep op een met bakpapier beklede bakplaat en strijk plan met een pannenkoekmes.

Strooi de overige 6 rozenblaadjes over de chocolade

Laat 2 uur op een koele plaats helemaal hard worden

Breek in stukken en serveer

 

Bron: Margriet, februari 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s