Eetbaar IJsselstein doet mee met Recreatiemarkt 11 april 2015 van 11.00 – 17.00 uur

Zaterdag 11 april organiseert Platform Stadspromotie IJsselstein weer een gezellige Recreatiemarkt. Het platform bestaat uit een vertegenwoordiger van cultuur, horeca, evenementen, recreatie, gemeente IJsselstein, Ondernemersvereniging De Baronie, Rabobank Utrechtse Waarden en Uit in IJsselstein.

Ruim 35 aanbieders geven u een voorproefje op het nieuwe seizoen en presenteren op eigen wijze hun aanbod. Een ideale en informele plek om tussen het winkelen door ideeën op te doen en te proeven van nieuwe dingen. Lees meer

Eetbaar IJsselstein doe, net als vorig jaar, ook weer mee! We hebben stekjes & zaden in de aanbieding, en informatie hoe je zelf een Eetbare Siertuin kunt verwezenlijken. Heb je zelf tips? Doe dan mee aan onze wedstrijd wie de beste tip heeft! Voor kinderen is er de wedstrijd ‘tomaatjes kweken’. Of kom proeven & ruiken welke kruiden er nu al te vinden zijn in de Kruidentuin of drink een kopje verse kruidenthee bij onze kraam en nog veel meer. We werken samen met MIJ – Museum IJsselstein waar u ook veel moois kunt bekijken. Heeft u zaden voor het project Zaden Voor Voedsel? U kunt ze bij ons inleveren. Gezellig als u langskomt!

Foto van Recreatiemarkt april 2014

Een gedachte over “Eetbaar IJsselstein doet mee met Recreatiemarkt 11 april 2015 van 11.00 – 17.00 uur

  1. Pingback: Kinderwedstrijd – wie kweekt de mooiste tomatenplant? | Stichting Eetbaar IJsselstein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s