Eetbaar IJsselstein organiseert weer Proeverij – doe je mee?

Goed nieuws:  

Eetbaar IJsselstein organiseert samen met Museum IJsselstein op zondag 6 september van 10.00 – 16.00 uur weer een Proeverij. We zijn ook dit jaar een locatie van de jaarlijkse Proefrit Lopikerwaard. Vorig jaar kwamen ruim 400 bezoekers naar het museum om te proeven van alle hapjes & drankjes van de tien aanwezige deelnemers.

collage-fbImpressie van de Proeverij van 2014

Vorig jaar was het druk en gezellig in het museum tijdens de Proeverij; een topdag voor Eetbaar IJsselstein en voor MIJ, Museum IJsselstein. Zie hier een foto-impressie.

Wat doen we dit jaar? 

Ook dit jaar nodigen we standhouders uit die staan voor gezonde en bewuste voeding. Bij de standhouders kun je een hapje proeven en zo kennis maken met hun producten. Deze bieden zij ook te koop aan. Ook bieden de standhouders informatie en tips voor gezonde voeding aan. En natuurlijk kun je een heerlijk kopje koffie met iets lekkers bestellen in het gezellige Koffiehuis van het museum.

(Mogelijke standhouders kunnen zich nog melden via info@eetbaarijsselstein.nl. Wees er wel snel bij, want het aantal plekken is beperkt).

Er een feestje van maken – doe je mee? 

Misschien vind je het leuk om je bijdrage te leveren aan de Proeverij? Bijvoorbeeld door met ons mee te denken over de organisatie van de Proeverij. Of door iets lekkers (en gezonds) voor bij de koffie te bakken voor Eetbaar IJsselstein? Je kunt een email sturen aan: info@eetbaarijsselstein.nl 

Een gedachte over “Eetbaar IJsselstein organiseert weer Proeverij – doe je mee?

  1. Pingback: Wie bakt voor ons taart, cake of koekjes voor bij de koffie tijdens de Proeverij? | Stichting Eetbaar IJsselstein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s