Wie bakt voor ons taart, cake of koekjes voor bij de koffie tijdens de Proeverij?

Taartenbakkers en -baksters van vorig jaar
Taartenbakkers en -baksters van vorig jaar

Zondag 6 september is er weer een Proeverij van Eetbaar IJsselstein met Museum IJsselstein! Afgelopen twee jaar was dat een topdag met veel bezoek en lekkers om te proeven (en te kopen). Ook dit jaar hebben we weer hele leuke standhouders – daarover komende weken meer.

Om de feestvreugde te vergroten vraagt Eetbaar IJsselstein ook dit jaar weer wie voor ons iets lekkers wil bakken voor bij de koffie. Bijvoorbeeld een lekkere (plaat)taart, een cake of koekjes. Leuk als je daar eventueel kruiden uit de kruidentuin in verwerkt. De opbrengst is voor de stichting.

In de kruidentuin staan allerlei keukenkruiden zoals rozemarijn, lavendel, bieslook, salie, diverse soorten munt, citroenmelisse, citroen verbena, lavas, tijm, majoraan of laurier. Maar ook kerriekruid, citroenkruid, hysop, sint janskruid en goudsbloem.  Bloemetjes van veel kruiden zijn bijvoorbeeld lekker door cakebeslag. 

Lees ook: Eetbaar IJsselstein organiseert weer Proeverij

Wil je iets voor ons bakken? Wij horen het graag van te voren, zodat we weten waar we op 6 september op kunnen rekenen. Je kunt contact opnemen via info@eetbaarijsselstein.nl of 06 – 21 976 882 (Clarie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s