1e Klusdag nieuwe Groentetuin heel geslaagd!

Het was een topdag vandaag bij De Hooghe Camp, waar we onder leiding van hovenier Hans Lappee van Natuur Groen & beleving de structuur van de tuin mee mochten helpen aanleggen. Hans had de contouren van de tuinpade en tuinvakken al aangegeven en de hopen aarde, puin als ondergrond en gralux voor vandaag lagen er al. Dat voorwerk was de afgelopen dagen al door hem gedaan.

Er was veel hulp vandaag, wat superleuk was! We hebben hulp gekregen van Folkert en Irene, van Nelleke, Hans, Rob, Frank, Marijke, Ria, Welmoed en Gabrielle. Van AxionContinu kregen we een lekkere lunch aangeboden in het restaurant. We hebben hard doorgewerkt en ook gezellige pauzes gehouden, en om half 2 waren alle hopen met materiaal die aangevoerd waren door Hans op de juiste plekken beland. Geweldig om te zien hoe snel dat gaat met zo’n grote groep. Hans kon het net bijbenen met het geven van aanwijzingen terwijl hij gewoon doorging met de zware klei omploegen en de stenen afbakeningen leggen. We werden vandaag ook goed geholpen door het lekkere weer met zelfs een zonnetje erbij.

Allemaal heel erg bedankt voor de hulp!

We hopen op zaterdag 13 of 20 februari een volgende Klusdag te kunnen houden, als het overige materiaal gebracht is door Hans Lappee. Zin om mee te doen? Meld je aan via info@eetbaarijsselstein.nl

Quina & Clarie

 

Foto’s op onze Facebook pagina EetbaarIJsselstein  (deze kun je ook zonder facebook account bekijken)

Een impressie:

Klusdag 23jan16

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s