Taart met eetbare bloemen

Heb je er al eens aan gedacht om taart te versieren met eetbare bloemen? Sandra Poos Reintjes uit IJsselstein maakt er de mooiste taarten mee. Ter inspiratie een paar van haar recent gebakken taarten, combinaties van verse bloemen met vers fruit. Met bloemen uit eigen tuin, en een paar uit de kruidentuin. Eigenlijk zijn ze te mooi om op te eten!

Mocht je dit zelf ook eens willen proberen, gebruik dan geen bloemen uit een bloemenwinkel, die zijn meestal bespoten. Voorbeelden van eetbare bloemen: oost-indische kers (smaakt naar radijs en een puntje zoete honing), teunisbloem, groot kaasjeskruid, blaadjes van goudsbloem, rozenblaadjes en komkommerkruid bloemetjes (smaakt naar komkommer).

IMG-20160703-WA0001IMG-20160703-WA0002IMG-20160703-WA0000

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s