Gezellige middag in de Hooghe Camp tuin

Het was vandaag een heerlijke zonnige middag in de tuin. Dat was gelijk te merken aan het bezoek op het terras. Vooral de plekken onder het schaduwdak waren in trek bij de bewoners van de Hooghe Camp. Men vond het wel een voordeel dat er geen parasol opgezet hoeft te worden, dat je zo aan kunt schuiven. Iedereen deed mee met de munt thee, en al snel was het een vrolijke boel.

Agnes kwam helpen met water geven in de tuin, en Gianna kwam tuinieren. Ton, Carola en een moestuinierder kwamen een kijkje nemen.

De tuin staat er prachtig bij – de duizendschonen staan in bloei, een aantal goudsbloemen en een van de klimrozen. De engelwortel is wonderlijk mooi. Er zitten heel veel aardbeien aan de planten, hopelijk straks ook rijp. De aalbessen worden al wat gegeten door vogels, daar moeten binnenkort netten overheen als we zelf nog bessen willen eten.

Het lijkt of er in het vogelkastje van de vogelwacht Utrecht een nestje met koolmeesjes zit, want een koolmeesje vloog heen en weer van de boom waar het kastje hangt naar een vetbol die een bewoner bij het bijenhotel gehangen heeft.

~ Clarie

Foto impressie:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s