NIEUW IN IJSSELSTEIN: biologische markt met ambachtelijke streekproducten – za 24 juni

U bent van harte welkom! 

Eetbaar IJsselstein en Wijktuin Achterveld & Groenvliet organiseren in 2017 twee gezamenlijke biologische markten met ambachtelijke streekproducten. De eerste markt vindt plaats op zaterdag 24 juni van 13.00-16.00 uur in de wijktuin, Achtersloot 23a (tegenover de kinderboerderij). Op deze biologische markt zijn lokale en verse producten van Eetbaar IJsselstein, de wijktuin en andere lokale organisaties en particulieren te koop. Bijvoorbeeld zelfgemaakt jam, pesto, diverse kruidenthee, biologische kruiden en groenten, geurbuiltjes, kruidenbloemenboter en nog veel meer.

Aanbieders zijn onder andere:

De tweede biologische markt met ambachtelijke streekproducten wordt gehouden op zaterdag 26 augustus van 13.00 – 16.00 uur in de Groente- en beleeftuin De Hooghe Camp langs het fietspad de Groenedijk op de kop van het grondgebied van zorgcentrum Mariënstein, tegenover de tennisbanen. Aanmelden voor deelname aan deze markt kan via info@eetbaarijsselstein.nl

Volop vertier en activiteiten

20170509_172705
Wijktuin Achterveld – Groenvliet

Op 24 juni is tijdens de biologische markt genoeg te doen in de wijktuin. U kunt genieten van de mooie tuin, het prachtige Bij-eenhuis bezoeken, de bijenkasten bewonderen en proeven van de smakelijke hapjes en drankjes met ingrediënten uit de wijktuin. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten en een spannende speurtocht.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s