3e Groen Café in Xperience

Vanmiddag een Groen Café met als thema “Natuurlijk vers voedsel” met als gastspreekster Odille Klok over voeding. Het was een gezellige en leerzame middag waarbij imker Rob indruk maakte met zijn verhalen over dat een potje honing het levenswerk van wel honderden bijen is. Ine vertelde over de komende activiteiten van Groei&Bloei en Anja en ik hadden bloemen en groente meegenomen uit de tuinen om hapjes van te maken. Ook bloemen van de gladiool blijk je te kunnen eten – gevuld met bijvoorbeeld geitenkaas een mooi en lekker hapje. De oost-indische kers verraste deelnemers met haar pittigheid en de heerlijke pesto van Wim, de courgette-sinaasappeljam met courgette uit de Hooghe Camp tuin, de oerkool hapjes uit de wijktuin en zelfgemaakte crackers en bloemenkruidenboter werden gewaardeerd. Het was een leuke en gemoedelijke uitwisseling met weer een aantal nieuwe gezichten erbij. De volgende gezamenlijke activiteit: Biologische markt met streekproducten in de Hooghe Camp tuin ~ Clarie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s