Extra klusdag in Historische Kruidentuin – 20 april van 13-16 uur

Geniet je ook zo van de Historische Kruidentuin? De tuin wordt al sinds 2014 beheerd en bijgehouden door een groep vrijwilligers van Stichting Eetbaar IJsselstein. De tuin is ingedeeld in vier vakken en een middencirkel. De vier vakken zijn ingedeeld in seizoenen, net als vroeger kloostertuinen. In vak Noord (winter) staan overwegend planten met witte en zachte kleuren of een ijle structuur, in vak Oost (lente) staan veel gele en oranje bloeiende planten, in vak Zuid (zomer) veel oranje en rood bloeiende planten en in vak West (herfst) staan overwegend roze, paars of blauw bloeiende planten.

Op vrijdagen van 14-17 is er een vaste tuinmiddag en vanaf juni tuinieren we op dinsdagavonden. Daarnaast wanneer het uitkomt en het weer het toelaat.

Wil je (af en toe) een handje helpen? Je bent van harte welkom. Ook op deze extra klusdag, waarin we de tuin opschonen, bestrating schoonmaken en nieuwe planten zaaien. We zetten de keramiek naambordjes weer in de tuin, die eerder door een groep vrijwilligers gemaakt zijn. En welke klusjes zich nog meer voordoen. Het is een gezellige en goed bestede middag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s