NLdoet klussen 14 maart 2020 van Eetbaar IJsselstein worden verzet!

coronavirusIn overleg met en na goedkeuring door het Oranje Fonds is de activiteit in zowel de Historische Kruidentuin als de Hooghe Camp tuin verplaatst naar een andere datum.  NLdoet heeft alle deelnemende organisaties opgeroepen hun klussen te verzetten, en daar geven we gehoor aan, ook al gaat het om een buitenactiviteit.  Maar het is begrijpelijk dat NLdoet één lijn wil trekken al is het niet leuk.
Wat de data gaan worden is nu nog niet duidelijk, dat hangt af van de otnwikkelingen rond het corona virus. Het zullen in elk geval twee verschillende middagen worden omdat dat organisatorische makkelijker is.
We vinden het ontzettend jammer dat we na het verplaatsen van de klussen in de Hooghe Camp tuin vanwege de weersomstandigheden nu ook de klussen in de Historische Kruidentuin moeten verplaatsen. NLdoet is elk jaar een heel fijn begin van het tuinseizoen, waarbij gelijk veel gedaan wordt.
Planten die al besteld zijn voor NLdoet gaan we komende weken wel in de tuin zetten tijdens het reguliere tuinieren, veel van de overige klussen blijven even in de wacht staan.
Zodra er weer nieuwe data bekend zijn laten wij dat weten en we hopen dan op veel handen om te helpen!
Een artikel met heel veel relevante informatie: “Coronavirus: Why You Must Act Now“-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s