Eetbare planten info

Op de tuindagen kun je bij Eetbaar IJsselstein voor een € 0,50 per stekje stekjes van kruiden of eetbare planten of bloemen, fruitstruiken en groente kopen uit de Historische Kruidentuin in het Vestingsplantsoen of uit de Groente- en beleeftuin De Hooghe Camp. Het is afhankelijk van het seizoen wat er aanwezig is.

De tuindagen zijn van maart – oktober. Elke vrijdagmiddag van 14.00 – 17.00 uur in de Historische Kruidentuin, trapje naar beneden bij Walkade 10, elke donderdagmiddag van 14.00 – 17.00 uur in de Groente- en beleeftuin De Hooghe Camp, langs de Groenedijk tegenover de tennisbanen. Daarnaast op verschillende tijden en dagen; dit wordt aangegeven via onze Facebook pagina EetbaarIJsselstein.

Eetbare planten en kruiden die je zoal kunt vinden in de Historische Kruidentuin, aangevuld met recepten. De delen die achter de plant staan, zijn de eetbare delen. Cursief: staat (nog) niet in de kruidentuin.

2 gedachtes over “Eetbare planten info

  1. Pingback: Vandaag (27mar15) in de kruidentuin: stekjes & zaden ruilen/kopen | Stichting Eetbaar IJsselstein

  2. Pingback: Eetbare bloementaart van Sandra Poos tijdens Proeverij 2015 in Museum IJsselstein | Stichting Eetbaar IJsselstein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s